Leuk voor de teambuilding en teamgeest. In dit hechte team is er ook tijd voor ontspanning of een klein feestje. Uiteraard een mooie gelegenheid om dat door middel van fotografie vast te leggen. Waarom zou je als bedrijf kiezen voor goede team of portretfotografie? Een goede portretfoto geeft een kijkje in wie je bent. Een soort visuele connectie. Iedereen vindt het leuk en interessant om de persoon te zien waarmee je bijvoorbeeld alleen telefonisch contact hebt. Kies je bijvoorbeeld voor een incognito profielfoto op LinkedIn dan veroorzaak je vooral achterdocht en wantrouwen. Niet een ideale combinatie om goed en fijn zaken mee te doen.

Team en portretfotografie Surhuisterveen - ICT dienstverlener

Je portretfoto kan je inzetten voor meerdere toepassingen zoals: Social Media, website, visitekaartje, CV, LinkedIn profiel of bijvoorbeeld bij een artikel in de krant of tijdschrift. Zakelijk gezien is het in het bedrijfsleven vooral belangrijk om een goede indruk achter te laten bij potentiele klanten. Laat de mensen zien dat je er vriendelijk, betrouwbaar of verzorgd uit ziet.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met