Reclame en grafisch ontwerp. Er zijn meer overeenkomsten dan verschillen tussen die twee. In elk geval krijgt SEG glimmende pretoogjes van een doordacht grafisch ontwerp. Een grafisch ontwerp is namelijk van essentieel belang om uw organisatie professioneel te laten zien aan de buitenwereld. Het grafisch ontwerp van uw organisatie is meer dan een pay-off of een neergeschreven visie. De 'organisatie-identiteit' moet visueel in alle lagen van interne en externe communicatie doordrongen zijn.

Een goed grafisch ontwerp is een goed imago

Een degelijke identiteit is een succes voor de commerciële activiteiten. Een goed grafisch ontwerp bepaalt uw imago bij de doelgroep. En een goed imago is een prima amigo. Vaak ontstaan creatieve concepten uit beelden. De kracht is om de kern van uw organisatie visueel te verbeelden in een passend grafisch ontwerp. Zodra uw identiteit is gecreëerd helpt SEG u verder mee om deze identiteit uit te bouwen. Daarbij bewaakt SEG zorgvuldig de consistentie in het grafisch ontwerp.

Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met