Mensen houden van dingen die ze begrijpen. Door een idee uit te werken tot een helder concept vergroot je de kans op een goede visuele uitvoering. Goede concepten zijn eenduidig, overtuigend en gedenkwaardig. Een goed concept is eigenlijk de basis, zelfs voordat er überhaupt al een logo is ontworpen.

Reclame diensten van SEG

Door middel van denken en doen gaat SEG voor u aan de slag. SEG biedt u een breed scala aan van Reclame, Ontwerp en Fotografie diensten om uw bedrijf visueel te ondersteunen. Bij SEG kunt u onder andere terecht voor:

  • Reclame voor uw producten, diensten of bedrijf.
  • Doordacht huisstijl ontwerp.
  • Omzetverhogende fotografie.
  • Nieuw logo voor uw bedrijf.
  • Google vriendelijke en conversiegerichte website.
  • Belettering op uw bedrijfspand of auto.
Dienst reclame van SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Reclame

Creatief en conceptueel. Samen ontwikkelen en brainstormen wij om uw producten en diensten aan te bieden aan uw doelgroep.

Dienst ontwerp van SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Ontwerp

Een degelijk grafisch ontwerp is een succes voor uw commerciële activiteiten. Een goed grafisch ontwerp bepaalt uw imago bij uw doelgroep.

Dienst fotografie van SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Fotografie

Fotografie van uw bedrijf, medewerkers en werkprocessen. Met scherp oog voor detail en menselijke kant realiseert SEG fotografie.

Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met