SEG helpt u mee met het realiseren van effectieve en renderende communicatie. SEG is creatief veelzijdig en heeft een grote passie voor Reclame, Ontwerp en Fotografie.

Kracht van visualiseren

Realiseren van 'vorm aan communicatie' voor mensen en bedrijven geeft SEG veel plezier en energie. Daarnaast fascineert de kracht van visualiseren mateloos. SEG doet dat niet alleen. SEG mag graag sparren met de opdrachtgever. Dit is belangrijk omdat men samen meer weet dan alleen. De interactie met de opdrachtgever helpt vaak ook om situaties scherper te krijgen. SEG werkt verder samen met talenten als programmeurs, SEO specialisten, audiovisuele specialisten en tekstschrijvers.

Visies en werkwijze

SEG vestigde zich in 2006 zelfstandig. Daarvoor heeft SEG de vele kneepjes van het reclame en communicatie vak in de praktijk geleerd. Met ruim 20 jaar ervaring in de rugzak groeit SEG gestaag. SEG werkt met meerdere visies en dat is dat creatief werk gewoon doet wat het moet doen: communiceren, emotioneren en verkopen.

De benadering begint al bij de briefing. In die fase schuift SEG aan tafel met de klant. Wat is de strategische richting? Wie is de doelgroep? Vele vragen passeren de revue. Verhelderend vindt de klant het dat SEG meerdere ontwerpen presenteert. Er is verbazing bij de klant omdat SEG andere vragen stelt dan een doorsnee accountmanager.

Producten SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie

Product logo door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Logo

Met een goed en uniek logo bent u onderscheidend. Een goed logo is een sterke basis voor de huisstijl en al uw reclame uitingen.

Product huisstijl door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Huisstijl

Met een doordachte huisstijl is het mogelijk om als bedrijf zich duidelijk te onderscheiden ten opzichte van uw concurrentie.

Product website door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Website

De weergave van uw website blijft goed op een pc, tablet of smartphone. Uw website is Google vriendelijk en gemakkelijk te onderhouden door uzelf.

Product fotografie door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Fotografie

Fotografie is een erg belangrijk aspect van visuele communicatie. In één oogopslag observeert de bezoeker een website of folder.

Product visitekaartje door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Visitekaartje

Een visitekaartje is handzaam en handig. Bij een persoonlijke kennismaking is een visitekaartje geschikt om uw contactgegevens te overhandigen.

Product belettering door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Belettering

Bij nieuwe belettering op uw bedrijfspand of bedrijfsauto moet het passanten in één oogopslag helder zijn wat uw bedrijf doet.

Diensten van SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie

Dienst reclame door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Reclame

Reclame is een vorm van communicatie met als doel potentiële klanten over te halen tot emotioneren en aanschaffen van producten of diensten.

Dienst ontwerp door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Ontwerp

Grafisch ontwerp van uw website, huisstijl, flyer of brochure. SEG verzorgt het gehele proces tot en met de aflevering van uw drukwerk.

Dienst fotografie door SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie in Groningen

Fotografie

Fotografie is een belangrijk aspect van visuele communicatie. In één oogopslag observeert de bezoeker uw website of folder.

Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met