Werkend personeel op verschillende bedrijfslocaties door de provincie Groningen zijn gefotografeerd. Laat dan ook zien welke werkzaamheden ze doen en dat ze trots zijn op hun werk. De fotografie is gebruikt voor diverse nieuwe websites die zijn gerealiseerd.

Fotografie provincie Groningen - Technisch personeel

TOP technisch personeel bemiddelt tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die op zoek zijn naar personeel. Zo begeleidt TOP het traject van de start tot de afronding. Ook nadat de nieuwe baan gevonden is of de nieuwe collega gestart is, blijft TOP betrokken. Een leuke baan of een fijne en vakkundige nieuwe collega, dát is waar het om draait.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met