Voor veel mensen is een goed stuk vlees belangrijk. Echt goed vlees wordt bij de slager gekocht en niet in een supermarkt. De ervaring en traditie proef je terug in het vlees van De Marktslager. Tegenwoordig kun je bij hun ook heerlijke vleesproducten online bestellen. Wel zo makkelijk.

Fotografie Paterswolde - Groninger Blaarkoppen

De blaarkop is een oud runderras, dat al ver terug in de late Middeleeuwen werd beschreven. Van oudsher komt de blaarkop voor in de provincie Groningen maar ook in de Rijnstreek tussen Utrecht en Leiden. De blaarkop is van oorsprong een dubbeldoelkoe (Een koe die zowel goed geschikt is voor het produceren van melk als van vlees) Blaarkoppen zijn dus gefokt met iets meer nadruk op de vleesaanzet dan op melkproductie.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met