Fotografie voor 'Go Play Padel' in het Indoor Soccer Centre in Groningen. Hier is de eerste professionele Padelschool in Groningen gevestigd. De foto's zullen worden gebruikt voor promotionele doeleinden.

Fotografie Groningen - Go Play Padel

Door het spelen in teams, het snelle en hoge spelplezier en af en toe zeer spectaculaire punten te spelen is het niet zo gek dat Padel echt verslavend is. De Padelschool staat open voor kennis, passie en plezier. Maar pas wel op: na je eerste keer Padel wil je vaker en meer spelen.

De sport Padel is sterk groeiend en uniek. Het is een soort mix van tennis en squash, maar eigenlijk is het echt een sport op zich met eigen tactieken en technieken. In Spanje beoefenen inmiddels 5 miljoen mensen het en wereldwijd meer dan 10 miljoen spelers.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met