Fotografie voor personal trainer Pieter van Bodyconnection. Zijn motto is: goed sporten heeft altijd een positief resultaat op jouw gezondheid. Op een prachtige natuur locatie bij Bakkeveen in provincie Friesland zijn diverse sportieve modellen aan het sporten en gefotografeerd.

Fotografie Bakkeveen - Personal trainer - Particuliere markt

Doelgroep is de particuliere markt, mensen die gezonder en bewuster willen leven met een vitale geest in een gezond lichaam. Dit kan worden bereikt door een down-to-earth benadering. Geen crashdiëten of extreem sporten, maar het gaat om het aanpassen van jouw lifestyle zodat er op zowel de korte als de lange termijn resultaten worden geboekt. Niks geforceerd dus.

Er wordt een doel gesteld, waar samen naartoe wordt gewerkt, maar vergeet niet dat sporten zowel op de korte als op de lange termijn een positief effect heeft op jouw gezondheid. Persoonlijke aandacht voor jouw lichaam en doelen staan centraal. Daarnaast door maatwerk wordt sport en voeding afgestemd op jouw lichaam voor het beste resultaat.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio

Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met