Bedrijfsfotografie voor Digibord-ICT. Dit bedrijf is gevestigd in Veendam en is specialist in touchscreens, displays, monitoren en projectoren. Fotografie is verricht tijdens de installatie werkzaamheden van diverse Digiborden op een nieuwe school.

Bedrijfsfotografie Veendam - Digibord specialist

Digibord-ICT uit Veendam is dé specialist in touchscreens, displays, monitoren en projectoren. Zij denken echt mee met de klant en zijn breder dan alleen het leveren van producten. Er wordt een totaaloplossing aangeboden voor de klant bij digitaal presenteren en vergaderen.

Het bedrijf werkt niet alleen in de regio Veendam of Noord-Nederland, maar ze komen bij de klant langs door heel Nederland en ze zijn behoorlijk aan het groeien. Het motto is nog altijd hetzelfde: de klant volledig ontzorgen. De service moet dan ook van het hoogste niveau zijn. Dit kan alleen worden gerealiseerd met de volgende kernwaarden: slagvaardigheid, oplossingsgericht, klanttevredenheid en afspraak is afspraak.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met