Een bedrijf dat specialist en marktleider is op het gebied van positioneren. Hun missie is om betere hygiënische hulpmiddelen te ontwikkelen die de patiënt kunnen ondersteunen en hen zo goed en snel mogelijk pijnvrij maakt.

Bedrijfsfotografie Marsum - Producent medische producten

Dit doen ze door hun DPO (Dynamische Positionering Orthese) ligorthesen, Flexie Abductie en verbandschoen. Deze producten hebben unieke eigenschappen die zijn afgestemd op de behoeften vanuit de gezondheidszorg. De producten zijn tevens geschikt voor IC en afdelingen waar COVID-19 wordt behandeld. Daarnaast hebben zij anti-huisstofmijt kussens beschikbaar als oplossing tegen huisstofmijt allergie.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met