Uit een klant tevredenheidonderzoek kwam naar voren dat veel externe klanten behoefte hebben aan een website met daarop algemene informatie over de afdeling Klinische Farmacie en Apotheek van Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) Er is behoefte aan informatie over producten, diensten en de mogelijkheid analyses aan te vragen en geneesmiddelen te bestellen.

Bedrijfsfotografie op locatie

Voor de vernieuwde website van de ziekenhuisapotheek van het UMCG heeft SEG op locatie bedrijfsfotografie gedaan. Veel overzichtfoto's zijn gerealiseerd van afdelingen. Bedrijfsprocessen zijn in helder beeldmateriaal vertaald. Medewerkers op hun werkplek zijn gefotografeerd.

Camera en belichting stofvrij

Patiëntenzorg, onderzoek, onderwijs en opleiding van Klinische Farmacie en Apotheek van het UMCG zijn gebonden aan strenge wet- en regelgeving en kwaliteitsnormen. Voordat er mag worden gefotografeerd is er een uitgebreid gesprek geweest over de behoeften en wensen van de klant. Ook strenge beveiligingsvoorschriften moeten worden nageleefd. In diverse ruimtes moeten camera en belichting geheel stofvrij zijn.

Bedrijfsfotografie van apotheekbereidingen

De ziekenhuisapotheek levert geneesmiddelen, waaronder apotheekbereidingen, en geeft informatie en advies over geneesmiddelen en het geneesmiddelengebruik. Naast reguliere geneesmiddelen levert de ziekenhuisapotheek vanuit stad Groningen ook geneesmiddelen voor klinisch onderzoek.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio