Diverse (productie)stappen zijn gefotografeerd van verwerking tot aan verkoop van vlees. Voor veel mensen is een goed stuk vlees belangrijk. Echt goed vlees wordt bij de slager gekocht en niet in een supermarkt. De ervaring en traditie proef je terug in vlees van De Marktslager. Tegenwoordig kun je bij hun ook heerlijke vleesproducten online bestellen. Wel zo makkelijk.

Bedrijfsfotografie Groningen - De Marktslager

Het duurzame productieproces kenmerkt zich door het ‘hoofd tot staart’ principe. Al het vlees wordt dus gebruikt. Voordeel hiervan is dat u ook eens een stukje onbekend vlees op tafel kunt zetten voor jezelf en de familie. Wat weer tot een verrassende smaaksensatie kan leiden.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met