In de provincie Groningen op het bedrijventerrein van Wagenborg (Delfzijl) heeft SEG fotografie verricht. Hier is een lange transportband geïnstalleerd. Een grote kraan van Wagenborg deed het zware hijswerk. De honderden meters lange transportband maakt het mogelijk om vanuit een schip in de haven handig de lading te transporteren naar de fabriek.

Bedrijfsfotografie Delfzijl - Koninklijke Wagenborg

In de fabriek kan het product verder worden verwerkt. SEG deed onder andere de fotografie van de bouw van de transportband. Koninklijke Wagenborg is internationaal actief in transport, over water, wegen en de lucht. Met hun eigen warehousing, sleepdienst en andere faciliteiten bieden zij altijd een oplossing voor iedere transport vraag. Deskundig en betrokken.

Fotografie in de machinefabriek Börger

SEG deed de fotografie in de machine Börger in Hoogezand (provincie Groningen) Tijdens de fotografie stond de werkprocessen van de machinefabriek centraal. In de ruim 60 jaar dat machinefabriek Börger bestaat is het bedrijf uitgegroeid van een machinefabriek tot een full-service partner voor de industrie. Dankzij de mensen, kennis en middelen kunnen ze alle uitdagingen aan op het gebied van machinebouw en metaalconstructies. De ambitie is de meest professionele werktuigbouwkundige dienstverlener in provincie Groningen, Drenthe en Friesland te zijn en de komende jaren verder te groeien.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio