Dit moderne uitgaanscentrum beschikt over 10 moderne computergestuurde en volautomatische bowlingbanen met scoresysteem, sfeerverlichting, muziek met videoclips en airco. Gegarandeerd speelplezier voor iedereen. Daarnaast beschikt dit uitgaanscentrum in Assen ook nog over een restaurant en een gezellige bar.

Bedrijfsfotografie Assen - Uitgaanscentrum Pand 17

Bowlen is en blijft een van de meest populaire uitjes. Het leuke van bowlen is dat het een uitdaging is om elke game zo hoog mogelijk te gooien. Het is een combinatie van lichamelijk en mentaal sterk zijn. Alles moet kloppen. Zij maken het nog wat leuker met banen die veranderen van geel naar groen en geel naar roze. Dat maakt het scoren van een strike nóg spectaculairder. Want je wilt natuurlijk wel winnen. Tussendoor kun je gezellig bijpraten en nieuwe skills uitwisselen, met een drankje erbij.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio
Wie is SEG
Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting. Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.
SEG helpt u met