SEG heeft fotografie verricht van sportieve bikers, skaters en wakeboarders. Die kwamen ruimschoots aan hun trekken tijdens de Zero Gravity Expo (ZGE) in Assen. Na de fotografie is er een gedegen selectie van het beeldmateriaal geweest. De overgebleven foto's zijn vervolgens geretoucheerd.

Eventfotografie Assen - Bikers, skaters en wakeboarders

De fotografie heeft plaats gevonden in een kleine opgezette fotostudio in de grootste evenementenhal van Nederland: de TT-Hall in Assen. Deze locatie staat garant voor sportiviteit, snelheid en sensatie. ZGE combineert topwedstrijden en demo’s van diverse avontuurlijke en extreme sporten. Ook is er een beurs waar verscheidende producten zijn te vinden die te maken hebben met een sportieve en avontuurlijke lifestyle.

Wat is er te zien en te doen in de TT-Hall in Assen?

  • Internationale topatleten in wedstrijden van wereldklasse
  • Grootste indoor-wakeboardbassin van Europa
  • Grootste indoor-dirtline bmx/mtb van Nederland
  • Wakeboarden, mountainbiken, Bike Trial en BMX street
  • Flatland BMX, longboarden, BIGairbag en meer.

Fotografie van bikers, skaters en wakeboarders

De afgelopen editie van ZGE in Assen was nog groter en spectaculairder dan de voorgaande editie. Meer sporten en sporters, bezoekers en stands. Een enorm bassin met daarin twee miljoen liter water en een spectaculair zandparcours met steile sprongen waren de hoogtepunten van het evenement. Een ideale locatie voor prachtige fotografieMeer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio