Bel 06 - 534 55 235
Website maken Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Iedereen zoekt tegenwoordig op het internet naar informatie over producten en diensten. Als u een goede website laat maken dan bent u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar overal bereikbaar. Klanten zoeken uw diensten of producten. Dit betekent dus aandacht. Voor veel mensen is een website een lage drempel en steeds vaker maakt men via email of een handig e-mailformulier het eerste contact.

Website laten maken door SEG in Groningen

Mits goed gebouwd en ontworpen heeft een website positieve uitstraling voor het bedrijf. Steeds vaker zal een potentiële klant eerst de website willen zien voordat hij persoonlijk contact wil. Heeft u een onprofessionele website laten maken? Of een website laten maken waarbij de vormgeving niet deugt of een heldere navigatiestructuur ontbreekt? Dat kan direct aanleiding zijn tot irritaties en een mogelijke klant teleurstellen. Dat is een afhaakmoment van de klant. Kortom het is belangrijk dat u de juiste indruk krijgt door een goede website te laten maken.

Adviezen voor een website:

 • Laat uw website maken op de inhoud - Het belangrijkste onderdeel van elke website is de inhoud. Vanwege de inhoud van de website krijgt u bezoekers en als de inhoud goed genoeg is, komen mensen terug. Zorg ervoor dat de website up-to-date is. Er moet dus regelmatig iets nieuws te lezen zijn en let op dat er niet taalfouten op staan. Zoekmachines (zoals Google) beoordelen de website voor een groot deel op de inhoud.

 • Laat uw website maken op vindbaarheid (1) - Om goed de website te laten vinden door Google kiest u relevante zoekwoorden waarvan de concurrentie niet te hoog is. Schrijf de artikelen op basis van uw zoekwoorden. Denk om de 'Title, metatags´ op elke webpagina in de website te zetten. Zorg er voor dat de website met link ook wordt vermeld op andere websites.

 • Laat uw website maken op vindbaarheid (2) - Besteedt aandacht aan Social Media zoals o.a. Facebook, Twitter en LinkedIn waarbij u gebruik maakt van de zoekwoorden. Laat een blog op de website maken. Start een Google Adwords campagne. Aan vele factoren moet u aandacht besteden wilt u een hogere positie krijgen in Google met de website.

 • Laat uw website maken met een goede lay-out - Of een lay-out mooi of lelijk is kan door iedereen anders worden beoordeeld. Dat is subjectief natuurlijk. Een website die dertien jaar geleden is gemaakt en daarna nooit is aangepast is echt wel toe aan een nieuw ontwerp. U kunt wel zien of het neefje van de vriend van de buurvrouw heeft geknutseld aan een website met een standaard ontwerppakket.

 • Laat de website maken op gebruiksvriendelijkheid - De navigatie van de website is van essentieel belang. Ga niet te snel aan de slag. Ontwikkel een doordachte structuur voor uw website. Denk na over de titels van de menu-items en zorg ervoor dat elke pagina via maximaal 3 muisklikken te bereiken is. Wees ervan bewust dat een bezoeker binnen een aantal minuten de informatie wil die ze zoeken. Al is de structuur voor jou helemaal logisch, verplaats u in de bezoeker en kijk of die op dezelfde manier zoekt als u.

 • Laat de website maken met contactmomenten - Als de bezoeker op de website iets heeft gezien wat hij interessant vindt dan kan hij contact met u willen opnemen. Laat hem niet te lang zoeken naar de contactgegevens. Het allerbeste is om uw naam en email adres onderaan elke webpagina te plaatsen. Ook de webpagina met adresgegevens moet snel vindbaar zijn.

 • Laat de website maken op browsercompatibiliteit - Er zijn meerdere webbrowsers op de markt en niet elke bezoeker van uw website bekijkt deze met Internet Explorer. Het is heel goed mogelijk dat de website met deze browser er anders uit ziet in andere browsers als Firefox, Chrome of Safari. Laat de website maken voor meerdere browsers. Zorg ervoor dat iedereen goed de website te zien krijgt. Gezien de enorme opkomst van mobiel internet is een mobiele pagina ook een aanrader.

 • Laat de website maken op meetbaarheid - Hoewel dit niet direct zichtbaar is voor uw bezoeker is het belangrijk om te weten hoeveel unieke bezoekers u heeft. Waar ze vandaan komen en welke websites naar de website linken. Met deze informatie kunt u constant aan de slag om de website verder te optimaliseren. Zorg dus dat minimaal Google Analytics op de website is geïnstalleerd en u heeft een schat aan informatie beschikbaar.

 • Zelf een website maken? - Zelf een website maken lijkt makkelijker dan het is. U loopt een groot risico dat delen verspringen of er heel anders uitzien op andere computers dan die van u. Ook moet u rekening houden met verschillende browsers en beeldschermafmetingen. Daarnaast hebben diverse CMS systemen hun technische beperkingen en onderhoudsperikelen. U kunt ergernissen voorkomen, tijd besparen en voornamelijk uw klanten niet teleur te stellen door de website te laten maken door een professional.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Klanten over SEG

 • Woningbouwvereniging Nijestee +

  “Erik Gietema van SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie heeft het wijkfeest in Oosterpark gefotografeerd. Dit Lees Meer
 • Uw Hypotheekadviseur +

  “Mocht iemand een ervaren en kundig vakman nodig hebben voor het ontwerpen van logo's, het Lees Meer
 • Nepali Deco +

  “Erik Gietema heeft het logo van Nepali Deco (www.nepalideco.nl) ontworpen. De eerste afspraak bestond uit Lees Meer
 • Doorinzicht +

  “Erik Gietema van SEG heeft met zorg, betrokkenheid en oog voor detail de banner voor Lees Meer
 • Pepper Events & Catering +

  “SEG Reclame, Ontwerp en Fotografie heeft de fotografie op Koningendag 2012 op de Grote Markt Lees Meer
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Producten

 • 1
 • 2

Login Form