Bel 06 - 534 55 235
  • Responsive website Orthodontie Martini
  • Responsive website Orthodontie Martini
  • Responsive website Orthodontie Martini
  • Responsive website Orthodontie Martini

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Responsive website Orthodontie Martini

Orthodontie Martini is een orthodontiepraktijk en is gevestigd in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Noord-Nederland. Vanzelfsprekend moet de praktijk ook goed bereikbaar zijn op het internet.

Geoptimaliseerd voor smartphone, tablet of desktop

Vandaag de dag is een tablet zoals een Ipad of een Galaxy tab niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Via een smartphone of tablet wordt er op internet snel gezocht naar specifieke informatie. Uw bedrijf loopt potentiële klanten en bezoekers mis als uw site niet goed wordt weergegeven op deze mobiele apparaten.

De responsive site weet precies vanaf welk apparaat de bezoeker uw site bekijkt. De site past zich automatisch aan voor een goede weergave op dat apparaat. Zo hoeft u met uw smartphone niet telkens in te zoomen om teksten en links duidelijk te kunnen lezen maar zorgt de site zelf voor een perfecte weergave.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Site voor smartphone, tablet & desktop

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form