Bel 06 - 534 55 235
  • Reclamefotografie in Groningen
  • Reclamefotografie in Groningen

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Reclamefotografie in Groningen

In opdracht van communicatieburo HMA heeft SEG de fotografie gedaan voor de Energiewacht. De Energiewacht is de service organisatie voor Cv-ketels, warmwater en airco in de regio Groningen, Drenthe en Zuid-Holland.

Reclamefotografie in de studio

De kouwelijke winter is begonnen en het is belangrijk om je huis te isoleren. Daarom heeft een model tijdens de fotosessie een spuitpistool vast. Het isoleren en na-isoleren van de spouwmuur is een relatief kleine investering maar levert wel een hoge energie- en kosten besparing op.

De modellen zijn apart, maar ook samen gefotografeerd. Er is bewust gekozen om een model een isolatierol te laten dragen. Door je dak goed te isoleren kunnen er geen valse luchtstromingen ontstaan die de isolatiewaarde van een constructie negatief beïnvloeden.

Consistente 'Beeldtaal' aanhouden

Energiewacht is een servicepartner van Essent en Essent is een sterk merk dat zorgvuldig omgaat met haar communicatie. Het uiteindelijke doel is dat alle servicepartners in het land op dezelfde, herkenbare wijze naar buiten treden.

Dit levert belangrijke voordelen op. Enerzijds profiteert de doelgroep met een herkenbare visuele identiteit maximaal van een vertrouwd, regionaal karakter. Anderzijds geniet de doelgroep landelijk aanzien met het bekende Essent-merk. De reclamefoto's zullen worden gebruikt in advertenties, website en abri's van de Energiewacht.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Reclamefotografie in Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form