Bel 06 - 534 55 235
  • Reclamefotografie Groningen
  • Reclamefotografie Groningen
  • Reclamefotografie Groningen
  • Reclamefotografie Groningen

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Reclamefotografie Groningen

Door groei van administratie- en adviesburo TJ Consultancy in Groningen was er behoefte aan reclamefotografie van de nieuwe werknemers. Fotografie met een ´knipoog´. Er zijn diverse reclame attributen ontworpen ter ondersteuning van de fotografie. Het eindresultaat zijn onderscheidende fotos geworden.

Fotografie van mensen en attributen

Typische kantoorattributen als een calculator, potlood en Iphone worden dagelijks gebruikt in een advies- en administratiekantoor. De fotos zullen worden gebruikt in de vernieuwde website van de klant.

Vanuit de betrokkenheid van de ondernemer is TJ Consultancy uit Groningen gestart. Een administratiekantoor dat zich niet alleen met de administratie bezig houdt, maar waar ook het verhaal achter de cijfers belangrijk is. De financiële cijfers geven niet alleen het recente verleden weer, maar kunnen ook richtinggevend zijn voor beslissingen in de toekomst.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Reclamefotografie Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form