Bel 06 - 534 55 235
  • Reclame leaflet AquaBio
  • Reclame leaflet AquaBio
  • Reclame leaflet AquaBio
  • Reclame leaflet AquaBio
  • Reclame leaflet AquaBio
  • Reclame leaflet AquaBio

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Reclame leaflet AquaBio

Voor de Nederlandse markt is er een leaflet en logo ontworpen voor het merk AquaBio. Hierin staat de vernieuwde fles centraal. In de studio van SEG in Groningen vond de productfotografie plaats van het nieuwe flesje.

Voor de nabewerking van de productfotografie is retouche verricht. De fotografie is uiteindelijk verwerkt in een reclame-leaflet. Naast de vernieuwde waterbedconditioner en vinylreiniger flesjes van AquaBio zijn ook andere reclame elementen ontworpen.

Onderzoek en optimalisatie

De biologische werking van het product AquaBio is onderscheidend. Hierop is een internationaal patent verleend. Dit maakt het product bijzonder en uniek. Andere waterbedconditioners hebben een chemische werking en zijn niet milieuvriendelijk. AquaBio beschermt uw waterbed en is de milieuvriendelijke oplossing.

Na jaren onderzoek en optimalisatie, in samenwerking met Wageningen Universiteit Researchcentrum, wordt het product nu volop gebruikt in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, België en Zwitserland. Ook voor deze landen zijn reclame-leaflets gerealiseerd in hun eigen taal. Een leaflet waar de milieuvriendelijke werking vanaf spat en wordt benadrukt.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Reclame Ontwerp Fotografie Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form