In opdracht van communicatieburo HMA heeft SEG de fotografie gedaan voor de Energiewacht. Energiewacht is een bekende service organisatie voor de CV-ketel en airco in de regio Groningen, Drenthe en Zuid-Holland.

De kouwelijke winter is begonnen en het is belangrijk om je huis te isoleren. Daarom heeft een model tijdens de fotosessie een isolatie spuitpistool vast. Het isoleren en na-isoleren van de spouwmuur is een relatief kleine investering maar levert wel een hoge energie- en kosten besparing op. De modellen zijn apart, maar ook samen gefotografeerd. Er is bewust voor gekozen om een model een isolatierol te laten dragen.

Reclame fotografie Groningen - Essent en Energiewacht

Energiewacht is een servicepartner van Essent en Essent is een sterk merk dat zorgvuldig omgaat met haar communicatie. Het uiteindelijke doel is dat alle servicepartners in het land op dezelfde, herkenbare wijze naar buiten treden.

Dit levert belangrijke voordelen op. Enerzijds profiteert de doelgroep met een herkenbare visuele identiteit maximaal van een vertrouwd, regionaal karakter. Anderzijds geniet de doelgroep landelijk aanzien met het bekende Essent-merk. De reclamefoto's zullen worden gebruikt in advertenties, website en abri's van de Energiewacht.Meer zien? Klik hier om terug te gaan naar Portfolio