Bel 06 - 534 55 235
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED
  • Professioneel logo ontwerp IM3OLED

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Professioneel logo ontwerp IM3OLED

IM3OLED is een samenwerkingsproject tussen drie Russische en vier Europese bedrijven. Voor de opdrachtgever Talaria Communicatie heeft SEG een logo ontworpen. Voor een ambitieus en revolutionair IM3OLED project is er een studie gestart naar een 'monitoringstool'. Uiteindelijk kan verlichting hierdoor duurzamer, efficiënter en goedkoper worden.

Een organische lichtemitterende diode (Engels: Organic Light Emitting Diode) wordt doorgaans gebruikt in de vorm van het acroniem OLED. Dat is een lichtbron in de familie van de halfgeleiderlichtbronnen. Deze familie bestaat uit anorganische leds (LED), organische leds (OLED) en lasers. Terwijl een led een felle puntbron is, is een OLED juist een grote-vlakkenstraler.

Logo ontwerp in 'kronkelvorm'

Als basis voor het logo ontwerp zijn de primaire Rood, Groen en Blauw (RGB) kleuren gekozen. Deze flexibele verbindingen zijn bewust gedraaid in een kronkelvorm. Het eindresultaat is dat OLED in de toekomst zeer functioneel is in flexibele displays en in verlichting. Als slogan is gekozen voor 'Research For Sustainable Lighting'

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Professioneel logo ontwerp Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form