Bel 06 - 534 55 235
  • Professioneel logo ontwerp BURO
  • Professioneel logo ontwerp BURO

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Professioneel logo ontwerp BURO

Een nieuw sprankelend logo ontwerp voor BURO. Dit is een bedrijf in Groningen dat werkplekken verhuurd aan bedrijven die meer synergiewillen op hun werkplek. Ondernemers die op zoek zijn naar een vaste werkplek met een flexibel huurcontract kunnen bij BURO terecht. U beschikt dan over een eigen vaste werkplek in een volledig ingerichte kantoorruimte die afsluitbaar is.

Kantoorruimte in Groningen

Deze kantoorruimte deelt u met een andere ondernemer. Jarenlang heeft BURO (voorheen Bedrijfs Bureau Groen) een sober en eenvoudig logo gehanteerd. Hoogste tijd voor een nieuw logo ontwerp. Het oorspronkelijke logo bestond uit een cirkel en de letters BBG. De cirkel is als basis blijven staan in de vele ontwerpen die zijn gemaakt. Ook de letters BBG zijn veranderd in een pakkend en eenduidig woord 'BURO'. SEG heeft een modern logo ontworpen.

Vier transparante cirkels in sprankelende kleuren zijn in het logo verwerkt. De cirkels symboliseren bedrijven die op zich zelf staan, maar wel gebruik maken van elkaars netwerk. De transparantie tussen de cirkels geven de synergie weer tussen de bedrijven.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Professioneel logo ontwerp BURO in Groningen - BURO

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form