Bel 06 - 534 55 235
  • Portretfotografie Mojo Overdrive
  • Portretfotografie Mojo Overdrive
  • Portretfotografie Mojo Overdrive
  • Portretfotografie Mojo Overdrive
  • Portretfotografie Mojo Overdrive
  • Portretfotografie Mojo Overdrive

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Portretfotografie Mojo Overdrive

Voor nieuw promotie materiaal was er behoefte aan band en portretfotografie van de muziekband Mojo Overdrive. De 'Rock 'n Roll' muzikanten werden in hun muziekstudio Winsum (ten noorden van de stad Groningen) gefotografeerd.

Voor de portretfotografie waren de bandleden speciaal zwart gekleed en gefotografeerd tegen een zwarte achtergrond. De bandleden werden één voor één met hun favoriete instrument gefotografeerd. Voor de belichting zijn diverse softboxen gebruikt. Het nodige retouchewerk achteraf maakt de portretfotografie af.

Optredens in stad Groningen en ommelanden

Mojo Overdrive is een rockband uit het noorden van Nederland en bestaat uit vier door de wol geverfde muziekanten die in de jaren ‘80 van de vorige eeuw al op diverse podia actief optraden. Zij weten dus hoe ze een rockshow moeten neerzetten en daarom zijn de optredens van Mojo Overdrive spetterend en strak. De muzikale roots liggen vooral in de bluesrock van de jaren '70, maar ook wordt er geflirt met wat modernere invloeden. Naast de portretfotografie zijn de rockleden ook te zien als 'striphelden' hun nieuwe website van Mojo Overdrive.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Portretfotografie Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form