Bel 06 - 534 55 235
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen
  • Nieuwe logo ontwerpen

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Nieuwe logo ontwerpen

Het eerste logo ontwerp is voor mobiliteitsbedrijf Dallinga in Delfzijl. In hun dienstenpakket zit een autobedrijf, autoverhuur, bergingsafdeling en een autohulpdienst. Het samenspel tussen deze diensten maakt het mobiliteitsconcept uniek.

Uitwerking van het nieuw logo ontwerp

Het huidige logo was gedateerd en miste uitstraling. Er was behoefte aan een modern, eenvoudig en krachtig logo. Een hoofdletter D of een autostuur erin verwerkt was een vereiste. Er zijn twee logo varianten hier voor ontwikkeld. Uiteindelijk is er gekozen voor de Letter D in de vormen van twee wegen.

Nieuw logo ontwerp voor een Adviesburo

Het tweede nieuwe logo ontwerp is voor adviesburo INZIGT in Groningen. Dit adviesburo levert een probleemanalyse en een effectieve oplossing voor Human Resource problemen bij bedrijven. Het adviesburo geeft advies, onderzoekt en helpt bij het zoeken naar de juiste training, cursus of coachingstraject voor de medewerkers van een bedrijf.

Uitwerking van het nieuw logo ontwerp

De naam van het adviesburo is INZIGT en dat spreek men uit als het woord 'inzicht'. Synoniemen voor het woord inzicht zijn o.a. begrip, besef, gedachte, denkwijze en idee. Als icoon staat de lamp (analyse, idee) centraal in het nieuwe logo ontwerp. Medewerkers van het bedrijf zijn gestileerd in de gloeidraad getekend. Ze staan letterlijk onder (psychische) spanning.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Nieuwe Logo Ontwerpen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form