Bel 06 - 534 55 235
  • Nieuw logo ontwerp
  • Nieuw logo ontwerp
  • Nieuw logo ontwerp
  • Nieuw logo ontwerp
  • Nieuw logo ontwerp
  • Nieuw logo ontwerp

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Nieuw logo ontwerp

SEG heeft een nieuw logo ontwerp gerealiseerd voor de Stichting van Leek. Dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen en volwassenen in ontwikkelingslanden. De stichting helpt mee bij het opbouwen van een menswaardige toekomst. De stichting is opgericht door een particulier die het lot van kansarme mensen aantrekt.

Nieuw logo ontwerp symboliseert internationale hulp

Centraal in het nieuw logo ontwerp staan de mensen die elkaar vasthouden en helpen. Dit zijn jongens, meisjes, mannen en vrouwen. Het nieuw logo ontwerp staat symmetrisch gecentreerd in een cirkel (wereldbol) Dit geeft aan dat de stichting internationaal opereert en niet alleen actief is in Nederland.

Met plezier heeft SEG drie unieke logo ontwerpen (in diverse varianten) gepresenteerd aan de klant. Uiteindelijk is hier een nieuw logo ontwerp uit geselecteerd. Het nieuw logo ontwerp zal aan de basis staan voor de verdere huisstijl van de stichting. Daarnaast heeft SEG de slogan bedacht 'Helpt mensen helpen', de slogan is een belangrijk onderdeel van het nieuw logo ontwerp en huisstijl.

Heeft u een idee dat echt mensen kan helpen?

Het is mogelijk dat u als particulier of organisatie een heel goed idee heeft voor kansarme mensen. Een idee waarin u bijdraagt aan de opbouw van infrastructuur. Een idee dat niet eenmalig is, maar continuïteit aanbiedt. Een idee dat mensen echt helpt. Stichting van Leek kan u hierin financieel ondersteunen.

De stichting ondersteunt projecten zoals:

  • weeskinderen helpen bij het vinden van een nieuw gezin of ander zorgverband
  • mensen hulp bieden die onrecht worden aangedaan dmv schending van mensenrechten die zijn opgelegd door Amnesty International.


Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Nieuw logo ontwerp

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form