Bel 06 - 534 55 235
  • Logo ontwerp TheeThee
  • Logo ontwerp TheeThee
  • Logo ontwerp TheeThee
  • Logo ontwerp TheeThee

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Logo ontwerp TheeThee

Online webshop Theethee verkoopt exclusieve thee en thee pakketten. De klant wou graag een nostalgisch logo ontwerp met veel roosjes en tierlantijntjes. Een ouderwets en romantisch logo ontwerp dat tot de verbeelding spreekt.

Nostalgisch logo ontwerp

Bij TheeThee bestelt u verse en bijzondere groene thee, biologische thee en zwarte thee online in de thee shop. Lekkere soorten thee zoals groene thee, Chinese thee en munt thee vindt u in de online theewinkel. Ook voor theeglazen, theeblikken en ander theeservies kunt u bij TheeThee terecht.

Moderne en ouderwetse logo-varianten zijn ontworpen en gepresenteerd. SEG ging voor de moderne variant, deze heeft echter niet de eindstreep gehaald. Na wikken, wegen en bijschaven van het logo is het definitieve logo ontwerp gerealiseerd. Een nostalgisch logo ontwerp. Het logo ontwerp zal worden geïntegreerd in de toekomstige grafische huisstijl van de klant.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Logo ontwerp Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form