Bel 06 - 534 55 235
  • Logo ontwerp Latitude opleidingen
  • Logo ontwerp Latitude opleidingen

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Logo ontwerp Latitude opleidingen

Latitude opleidingen uit Groningen is een opleidingsinstituut voor systemisch werken. Naast opleidingen bieden ze workshops, trainingen en organisatieadvies. Een 'latitude' is een breedtegraad. Waar u zich ook bevindt op de wereld; als u de coördinaten weet, kunt u altijd de afstand berekenen tot de kern.

Logo in breedtegraad vorm

Het systemisch werken is een oplossingsgerichte methode, ontwikkeld door de Duitse psycho-analyticus Bert Hellinger. Hij ontdekte dat gebeurtenissen in een 'systeem' gevolgen hebben voor de latere leden van dat systeem. Het kan zowel toegepast worden voor personen als voor bedrijven en organisaties.

Logo symboliseert de 'kern'

U kunt vanaf dat punt bepalen waar u bent, waar u vandaan komt en waar u naartoe wilt. Bij systemisch werken en bij ons gaat het om de kern van mensen en organisaties. De kern is waar alles omdraait. Het nieuwe logo symboliseert de kern van mensen en organisatie.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Logo design Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form