Bel 06 - 534 55 235
  • Huisstijl ontwerp Knits
  • Huisstijl ontwerp Knits
  • Huisstijl ontwerp Knits
  • Huisstijl ontwerp Knits
  • Huisstijl ontwerp Knits
  • Huisstijl ontwerp Knits

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Huisstijl ontwerp Knits

Voor de webshop van Knits deed SEG de realisatie van banners, huisstijl ontwerp en bedrijfsfotografie. Portretfotografie vond plaats op locatie bij de Euroborg in Groningen, het voetbaldomein van voetbalclub FC Groningen. Productfotografie van diverse bolletjes wol is gerealiseerd in studio van SEG.

Nieuw huisstijl ontwerp

Als exclusief agent vertegenwoordigt Knits een aantal garenmerken uit Scandinavië. Het zijn de merken Garnstudio DROPS, BC Garn en Christel Seyfarth die verkocht worden aan garen- of handwerkwinkels in Nederland en België. Via Knits leveren deze merken zowel de garens en accessoires als de patronen. Het eindresultaat is een nieuw huisstijl ontwerp en een grote E-commerce website die is gemaakt in Magento. De site is uitgebreid gevuld met producten. De klant kan zelf zijn producten opvoeren en de website naar eigen inzicht uitbreiden.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Huisstijl ontwerp Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form