Bel 06 - 534 55 235
  • Huisstijl ontwerp Hoorcentrum
  • Huisstijl ontwerp Hoorcentrum
  • Huisstijl ontwerp Hoorcentrum
  • Huisstijl ontwerp Hoorcentrum

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Huisstijl ontwerp Hoorcentrum

Een nieuw huisstijl ontwerp voor Hoorcentrum Westerkwartier in Zuidhorn. De logo ontwerpen variëren van vlot modern tot abstract. Er is gekozen voor de abstracte variant. SEG heeft voor het Hoorcentrum briefpapier, visitekaartjes, afspraakkaartjes en enveloppen ontworpen.

Bent u slechthorend of vermoedt u dat het gehoor achteruit gaat? Dan bent u bij Hoorcentrum aan het juiste adres voor een hooroplossing die past bij uw wensen, mogelijkheden en budget. Uw gehoor is bij het Hoorcentrum in goede handen.

Huisstijl ontwerp in vorm van een oor

SEG heeft vele logo's ontworpen voor de presentatie bij de klant. Het logo ontwerp werd ontworpen in diverse varianten: abstract, modern en realistisch. Een oor in een spraakballon. Er is bewust gekozen voor een makkelijk herkenbare vorm (oor) dat mooi past in een spraakballon (geluid).

Abstract logo ontwerp

De klant wou echter een meer abstract logo. Uiteindelijk is er gekozen voor een definitief logo ontwerp. Het logo begint met een geluidsgolf. De geluidsgolf gaat vervolgens over in de vorm van een gehoorapparaat en eindigt in het slakkenhuis van het oor. De lijn in het logo verloopt geleidelijk van dun naar dik.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Huisstijl ontwerper Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form