Bel 06 - 534 55 235
  • Huisstijl ontwerp Compleet Verzekerd
  • Huisstijl ontwerp Compleet Verzekerd
  • Huisstijl ontwerp Compleet Verzekerd
  • Huisstijl ontwerp Compleet Verzekerd

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Huisstijl ontwerp Compleet Verzekerd

Realisatie van een huisstijl ontwerp en website voor bedrijf Compleet-Verzekerd. Compleet Verzekerd is een online verzekeraar die een breed scala aan verzekeringen aanbiedt en de allerlaagste premies garandeert voor de klant. Compleet Verzekerd maakt het vergelijken en het afsluiten van verzekeringen heel gemakkelijk.

'Spaarvarken' in de huisstijl

Omdat u online een verzekering bij Compleet Verzekerd afsluit, krijgt u standaard 50% korting op de provisie, de vergoeding die adviseurs ontvangen van de verzekeraar. De te betalen verzekeringspremie wordt hierdoor direct lager. Compleet Verzekerd garandeert de allerlaagste premie in vergelijking met andere verzekeraars. Om die allerlaagste premie te visualiseren staat er in de huisstijl een 'spaarvarkentje' centraal.

Huisstijl ontwerp en bedrijfsfotografie

SEG realiseerde de banner ontwerpen. Schreef pakkende oneliners om de potentiële bezoeker te stimuleren tot aankoop van een financieel product of verzekering. Daarnaast werden andere grafische elementen in de grafische huisstijl verwerkt. Tevens werd bedrijfsfotografie op locatie bij de klant verricht.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Grafische huisstijl Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form