Bel 06 - 534 55 235
  • Huisstijl ontwerp Cactus Plaza
  • Huisstijl ontwerp Cactus Plaza
  • Huisstijl ontwerp Cactus Plaza
  • Huisstijl ontwerp Cactus Plaza

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Huisstijl ontwerp Cactus Plaza

Een nieuw logo en layout voor de webshop is gepresenteerd. Na kritische beoordeling van de grafische ontwerpen is er een keuze gemaakt door Cactus Plaza. De kwekerij is gespecialiseerd in gezonde en op natuurlijke wijze cactussen en vetplanten te kweken. De kwekerij biedt een breed scala aan van cactussen, vetplanten, caudexplanten, mesembs en andere exotische planten.

Huisstijl logo in de vorm van 'Carnegiea Gigantea'

Voor de vormen van de iconen in de huisstijl is de bekende cactussoort 'Carnegiea Gigantea' gekozen. Deze herkenbare vormen van een cactus vallen gelijk op in een woestijn. Kleuren groen van de natuur en een ondergaande zon (warm oranje/geel) zijn toegevoegd in de huisstijl. Het huisstijl ontwerp is vervolgens doorgevoerd in de webshop.

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Huisstijl Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form