Bel 06 - 534 55 235
  • Bedrijfslogo ontwerp
  • Bedrijfslogo ontwerp
  • Bedrijfslogo ontwerp
  • Bedrijfslogo ontwerp

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Bedrijfslogo ontwerp

Realisatie van een nieuw bedrijfslogo voor Nepali Deco. Dit bedrijf is gevestigd in Groningen en is importeur van Nepalese goederen. Het bedrijf richt zich vooral op woningdecoratie. Het doel is de Nederlandse woningen te verrijken en te kleuren met producten uit Nepal. Het assortiment bestaat onder andere uit thangka’s, beschilderde doeken, houtsnijwerk en klankschalen.

Bedrijfslogo in drie varianten

SEG ontwierp drie logo's in diverse varianten en een reclamefolder. Noodzaak was om snel de folder te realiseren in verband met de komende 'Wonen & Co beurs' in Groningen. De Wonen & Co beurs werd dit jaar voor de 7e keer gehouden in de MartiniPlaza in Groningen. De Wonen & Co beurs is het grootste woonevenement van Noord Nederland.

Nepal heeft veel bezienswaardige hindoe en boeddhistische tempels. Daarnaast bestaat een groot gedeelte van Nepal uit bergachtig landschap. Van de tien hoogste bergen in de wereld liggen er acht in Nepal, waaronder de hoogste berg (Mount Everest) ter wereld. Deze bergen zijn absolute 'eyecatchers'. Mount Everest staat symbool voor het nieuw ontworpen bedrijfslogo.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Bedrijfslogo Groningen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form