Bel 06 - 534 55 235
  • Banner laten ontwerpen
  • Banner laten ontwerpen

Producten

Bekijk hier alle reclame en fotografie producten van SEG

Producten

Portfolio

Geïnteresseerd in de gehele portfolio van SEG?

Portfolio

Contact

Bent u benieuwd wat SEG voor u kan doen?

Contact

Banner laten ontwerpen

Voor een internationale bierbeurs in Duitsland zijn er banners ontworpen. Centraal staat het apparaat 'Aquascope'. Dit is een volledig autonome biosensor die doeltreffend analyses kan verrichten in waterachtige stoffen. Het apparaat kan in het laboratorium en op locatie worden toegepast. Het apparaat is erg handig inzetbaar voor controle bij bijvoorbeeld een brouwerij of een waterzuiveringsinstallatie.

Ook een banner laten ontwerpen door SEG?

Speels zijn er flesjes bier, glazen, bieropener en een bierdopje gefotografeerd. De silhouetten van deze bierattributen zijn nagetekend en strak gemaakt. Vervolgens zijn deze in het banner ontwerp verder verwerkt. Het ontwerp van de banner is specifiek gerealiseerd voor promotionele doeleinden op de bierbeurs.

Waarom een banner laten ontwerpen?

Uw levensgrote banner op een beurs of evenement is een blikvanger voor uw doelgroep. Uw banner moet opvallen, belangrijke informatie aanbieden en de potentiële klant aanmoedigen om actie te ondernemen. Dat kan een gesprek aangaan met een verkoopmedewerker of het aanschaf van een product of dienst. Daarbij is het van belang dat de huisstijl verwerkt is in de banner. Eenheid in de huisstijl draagt bij aan een consistente visuele uitstraling van uw bedrijf.

Tips om de perfecte banner te laten ontwerpen

Dat is hetzelfde als vragen naar de perfecte partner. Zoveel mensen, zoveel ideeën en wensen. In de wereld van banners is het niet anders. De kwaliteit en het effect van een advertentie-uiting is afhankelijk van het product, de doelgroep en de boodschap. Denk goed na over uw boodschap voordat u een banner wilt laten ontwerpen.

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Wie is SEG?

Studio Erik Gietema (SEG) is uw partner in Reclame, Ontwerp en Fotografie. SEG fotografeert met grote passie. SEG ontwerpt advertenties, logo’s, huisstijlen, brochures, websites en elk ander denkbare uiting.

Van een prikkelende pay-off tot fris ontwerpwerk. Ontwerpen met blijvend impact. Voor uw organisatie, klein of groot zal er een unieke identiteit worden ontworpen.

SEG helpt u met

Banner laten ontwerpen

Offerte nodig?U wordt zo spoedig mogelijk gebeld...

Login Form